Expo: 17 Hoogravense foto’s van Ruth Catsburg in de biep

Hieronder ziet u twee foto’s van Ruth Catsburg, uit een serie van 17, die tot en met 4 januari 2012 te zien zijn in Bibliotheek Hoograven (Smaragdplein 100, boven de Lidl). De afgelopen jaren maakte Catsburg honderden foto’s van de verschillende projecten uit het Wijkactieprogramma¬† ‘Hoograven in de lift‘. Het zijn vooral foto’s van de bewoners van Hoograven: tijdens sport, spel en ontmoetingen. (Klik ook: hier & hier)

RuthCatsburghGroenstrookOUdWulvenlaanSchonauwen

RuthCatsburgExpoVVHoograven

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten