‘Één tel aan aandacht ontsnapt’. Meisje (3), dat de straat op rende, gewond door aanrijding

Maandagmiddag 28/1 vond een aanrijding tussen een kind en een auto plaats. Hierbij raakte het kind gewond.

Een 29-jarige vrouw uit Utrecht reed omstreeks 14.40 uur met haar auto over de W.A. Vultostraat in de richting van de Constant Erzeijstraat. Plotseling stak een klein meisje de weg over. De vrouw zag geen kans meer het meisje te ontwijken en botste tegen haar aan.
De politie kwam ter plaatse en sprak de moeder van het 3-jarig slachtoffertje uit Utrecht. Zij verklaarde dat haar dochtertje één tel aan haar aandacht was ontsnapt en de weg was overgestoken. Het meisje werd met onbekend letsel naar het UMC in Utrecht overgebracht

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten