27,29 en 30 november nachtspoorwerkzaamheden Tolsteeg/Bokkenbuurt e.o.

Nachtwerkzaamheden tussen Bleekstraat en station Utrecht Lunetten

De werkzaamheden aan het spoor en de bovenleiding worden ’s nachts uitgevoerd omdat dit alleen kan als er geen treinen rijden. Het afwerken van de bovenleiding geeft beperkte overlast door het gebruik van verlichting, materieel en kranen die over het spoor rijden. De werkzaamheden duren van 23.30 uur tot 05.30 uur. Er zijn nachtwerkzaamheden gepland op  zondag 27 november, dinsdag 29 november en woensdag 30 november. Zie ook: http://www.prorail.nl/Publiek/Infraprojecten/Utrecht/Randstadspoor/utrecht-lunetten/Pages/Nieuws.aspx

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten