Bezwaar tegen vaste fietsrekken bij sportschool Hoogravenseweg 28 ? Reageer dan voor 4 december

Hooogravenseweg28Sportschool

De Sportschool Wellness & Healthclub Newstyle aan de Hoogravensweg 28 heeft aan de gemeente gevraagd of de losse fietsrekken voor de deur vervangen kunnen worden door 16 vaste fietsrekken (model ‘Tulip’). Daar wil de gemeente best aan meewerken en die rekken zouden begin 2012 geplaatst kunnen worden. (Dat werk zou dan enige dagen gaan duren) 

Maar eerst wordt er nog een zgn draagpeilmeting gedaan. Als u géén bezwaar heeft hoeft u niet te reageren, maar als u wel bezwaar heeft  wordt u verzocht. dat vòòr 4 december kenbaar te maken. Lees verder het gemeentelijk wijkbericht hieromtrent. klik::  Draagvlakmeting fietsklemmen sportschool Hoogravenseweg 28

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten