‘Steekpartij’ Hooft Graaflandstraat 23/11 was verwonden (‘raken’) met schroevendraaier

SchroevendraaierGisteren 23/11 werd er even druk getwittert n.a.v. een ‘steekpartij’ (@Wijkagenten_HOZ : “Zojuist TP geweest #Hooftgraaflandstraat ivm steekincident slachtoffer is naar ziekenhuis VE is aangehouden! Jess”) op de Hooft Graaflandstraat dus ( hoek ’t Goylaan, Hoograven-Zuid) 

Onrust
Zoiets is ernstig en veroorzaakt begrijpelijkwijs onrust. Maar wie er niet bij was, weet dan nog steeds niet wat er precies is gebeurd. Daarvoor leze men, zoals menig nieuwsorgaan doet, een dag later de officiële politieberichten. Daarin werd de Hooft Graaflandstraat niet vermeld (doch de straatnaam was vergeten in het volgende bericht:)

Schroevendraaier2

Gewond
UTRECHT- Op woensdagmiddag raakte een persoon gewond bij een conflict.
Omstreeks 13.20 uur kreeg de politie de melding dat twee personen op straat een conflict hadden. Agenten gingen ter plaatse en troffen een 35-jarige man uit Utrecht aan. De man was geraakt met een schroevendraaier en had hierdoor een wond aan zijn hoofd opgelopen. Hij kon op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis en liet daar zijn wond behandelen. Een 27-jarige man uit Utrecht belde de politie met het verhaal dat hij betrokken was bij het conflict. Beiden mannen wilden aangifte doen. De politie heeft de zaak in onderzoek“.

’tegen zijn hoofd gekregen’
De Utrechtse nieuwsite  ‘DNU.nl (onderste alinea) wist waar dat ‘verwonden met schroevendraaier’ had plaatsgevonden:
“Bij een vechtpartij op de Hooft Graaflandstraat in Hoograven heeft een 35-jarige Utrechter woensdagmiddag een schroevendraaier tegen zijn hoofd gekregen. Hij kon op eigen gelegenheid naar een ziekenhuis om de wond te laten behandelen. Een 27-jarige man belde later de politie met het verhaal dat hij betrokken was bij het conflict. Beide mannen wilden aangifte doen. De politie mag uitzoeken wat er precies aan de hand was“.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten