TijdVoorElkaar: kom in contact met je buurtgenoten via een interactief buurtplatform

ATijdvoorElkaarWebsiteWoon je in Lunetten of Hoograven? Kom dan  in contact met je buren! Als bewoners kunnen we veel voor elkaar betekenen. Doordat we dingen voor elkaar doen, komen we met elkaar in contact en leren we elkaar kennen. Dat is handig en leuk voor u en goed voor de buurt. Dat kan via de (vernieuwde) website TijdVoorElkaar Utrecht-Zuid (“de marktplaats voor burenhulp & contact”)

(Update 12/12/2011:
Debora gaat, Marlies neemt over
Debora Hardeman (roodharige dame op foto hieronder -red.:) “ik neem deze week afscheid van TijdVoorElkaar en Portes. Mijn ambities wijzen mij MarliesPortesTijdVoorElkaareen andere kant op en ik ga die graag achterna. Ik ga in mijn eigen stad, Nijmegen, aan de slag als taaldocent en ZZP’er. Marlies Bosch (@PortesMarlies) neemt mijn taken als contactpersoon van TijdVoorElkaar over. Haar telefoonnummer is 06 143 803 25 en haar e-mail adres is m.bosch@Portes.nl Je kunt haar ook al vinden tussen de deelnemers van TijdVoorElkaar. Ik wens jullie allemaal fijne feestdagen toe! Neem vooral weer eens een kijkje tussen de nieuwe advertenties en wie weet tot ziens, wie weet waar! Met vriendelijke groet, Debora Hardeman)

AdvertentieTijdvoorelkaargratis adverteren
Je kunt veel ondernemen op deze site. Om te beginnen kun je je eigen profiel aanmaken. Daar kun je verschillende dingen wel of niet invullen. Daarnaast kun je je profiel zo leuk mogelijk maken. Zo raad ik je aan een profielfoto van jezelf te plaatsen en eventueel wat informatie over je hobby’s en bezigheden.
Vervolgens kun je je eigen (gratis) advertenties plaatsen voor vraag en/of aanbod. Je kunt naast het plaasten van de advertenties ook reageren op een advertentie die je aanspreekt. Naast de advertenties hebben wij een agenda waar je interessante activiteiten uit de wijk op de agenda kunt plaatsen.

wijkvriendennetwerkDeboraHardemanSociaalMakelaarbijTijdVoorElkaarUtrecht
Je kunt ook je vriendennetwerk uitbreiden, waarbij het natuurlijk de bedoeling is om zoveel mogelijk wijkbewoners als vrienden te hebben. Want hoe groter je netwerk is, des te groter is je kans op burenhulp of om een gezamelijke activiteit te ondernemen. TijdVoorElkaar staat altijd voor je klaar. Wanneer je hulp nodig hebt kan je contact opnemen met Debora Hardeman (tel. 06-27208516 of door een e-mail te sturen)

Wil je een advertentie of bericht plaatsen of een activiteit doorgeven schrijf je dan in via http://www.tijdvoorelkaar-utrechtzuid.nl/signup of log je in via http://www.tijdvoorelkaar-utrechtzuid.nl/members/home  TijdVoorElkaar  wordt ondersteund vanuit Welzijnsoraganisatie Portes.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten