Collectant trotseert 21-26 nov weer & wind & mist voor onderzoek naar ‘rotziekte’

MultipleWatMeer dan 16.000 mensen in Nederland hebben MS. Het Nationaal MS Fonds stimuleert mensen met MS in beweging te blijven op zowel mentaal als fysiek vlak. Omdat de ziekte MS zo onvoorspelbaar is is het belangrijk om goede voorlichting te geven over MS en programma’s te ontwikkelen die uitgaan van de mogelijkheden die je als mens met MS hebt.

Het Nationaal MS Fonds financiert onderzoek naar MS en ontwikkelt programma’s die mensen leren om te gaan met hun ziekte. Altijd vanuit een positieve insteek door uit te gaan van de mogelijkheden die je als mens met MS hebt.

De huis-aan-huiscollecte, 21-26 november 2011, is de belangrijkste inkomstenbron van het MS Fonds. Met deze inkomsten worden  bovengenoemde programma’s gefinancierd.

Het Nationaal MS Fonds is dit jaar de hekkensluiter in de landelijke collectes”, zegt  Pamela Zaat, landelijk coördinator van het fonds. “Wilt u onze collectanten  niet in de kou laten staan? …”


CollectantMSgeen genezing
.”..De collectanten  lopen niet voor zichzelf maar zetten zich, in dit donkere en koude weer, in voor mensen met Multiple Sclerose, in de volksmond MS. Iemand die wordt geconfronteerd met de diagnose Multiple Sclerose, krijgt daarbij direct een overdosis onzekerheid bij cadeau. De enige zekerheid die je hebt, is de wetenschap dat het een chronische ziekte is waarvoor geen genezing mogelijk is”,
aldus Pamela Zaat

Doe vooral de deur open en leg alvast wat kleingeld in de gang. De collectant kan meteen doorgaan en aanbellen bij de buren! Onze 10.000 collectanten kunnen onmogelijk bij alle voordeuren aanbellen.
Heeft uw deurbel niet gerinkeld, een donatie is welkom op giro 5057.Kijk voor meer informatie op www.nationaalmsfonds.nl

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten