Burgemeester Smitsstraat in stank door fout Aannemer

Stank door fout Aannemer

Door de fout van een aannemer zaten bewoners van de Burgemeester Smitsstraat in Utrecht deze week een dag in de stank. In de stad wordt aan het riool gewerkt. De lekkage ontstond omdat werklieden waren vergeten om bij vier woningen een noodvoorziening aan te leggen. Daardoor kon een onaangename rioollucht zich een nacht lang verspreiden. De voorzieningen werden de volgende ochtend hersteld.

Volgens de aannemer is het normaal dat het stinkt als aan het riool wordt gewerkt. Inmiddels is het werk aan de Burgemeester Smitsstraat afgerond en zijn de stankproblemen opgelost. De aannemer is nog wel in andere straten aan het werk. Hij verwacht halverwege december klaar te zijn.

Zie ook: gemeentelijk Wijkbericht Vervangen riolering Burgemeester Smitsstraat van oktober 2011, geupdated in november)

Stank in Hoograven

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten