Sint in Hoograven

Hoogravensbelang vandaag druk met intocht

Al vroeg werden verdwaalde pietjes gezien in het winkelcentrum ’t Hart van Hoograven. Deze deelde kruidnoten en cadeautjes uit aan de kinderen. Ongeruste buurtbewoners belde al met de buurtvereniging “Hoogravensbelang”. Elk jaar organiseert deze vereniging samen met de regel piet de intocht in de wijk. http://www.hoogravensbelang.nl/ Dit is voor de kinderen in de wijk vaak het signaal dat zij weer de schoen mogen zetten.  Hieronder ziet u een beeldverslag van de intocht 2011 in Hoograven.

Piet_Goylaan

Playmobil_Sint_HoogravenSint_HoogravenHoograven_SintSint_GoylaanHoograven_piet

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten