Noura El Maati ontving Gouden Dom voor 15 jaar fietsles geven aan vrouwen in Hoograven

gouden-domOp zondag 20 november 2011 eerde  de burgemeester van Utrecht, Aleid Wolfsen, vijf vrijwilligers van Portes met een Domtoren in Goud . Zij ontvingen de blijk van waardering voor hun maatschappelijke verdiensten, ter gelegenheid van de vrijwilligersfeesten van Portes. Op zondag 20 en 27 november 2011 organiseert Portes vrijwilligersfeesten in de vier wijken waar de welzijnsorganisatie actief is.

Op zondag 20 november was het feest in  (o.a Lombok én) De Musketon in Lunetten (Hondsrug 19).  Aldaar heeft de burgemeester een Gouden Dom uitgereikt aan  mevrouw Noura El Maati (39).  In het kader van het fietsproject van Portes geeft mevrouw El Maati al vijftien jaar fietsles aan migrantenvrouwen in Hoograven. Zij draagt op die manier bij tot de integratie van deze vrouwen in de Nederlandse samenleving.

(Zie ook: Kersverse fietsdocenten gaan fietsleswachtlijst Hoograven te lijf en Heel Hoograven fietst op pagina 4 van Wijkkrant Aanzet november 2011)

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten