Eigenaar (23) weggetakelde auto agressief op Goylaan

De politie heeft vrijdagavond 11/3 een 23-jarige Utrechter aangehouden die probeerde te voorkomen dat zijn auto in beslag werd genomen en weggetakeld.
Agenten zagen in een parkeervak aan de Simplonbaan (Lunetten) een auto staan met de lichten nog aan. Via twee jongens die kwamen aanlopen, kregen de agenten telefonisch contact met de eigenaar. Deze wilde aanvankelijk niet komen. Omdat de agenten vermoedden dat de auto voorzien was van gestolen onderdelen, namen zij het voertuig in beslag en lieten deze overbrengen naar het bureau.
Op ’t Goylaan (Hoograven) werd het transport klemgereden door een andere auto. De eigenaar van de in beslag genomen auto stapte uit en reageerde zeer agressief. Daarop werd hij aangehouden. Andere inzittenden bemoeiden zich er ook mee, waarna een agent met pepperspray in de hand iedereen op afstand hield. Bij aankomst op het politiebureau werd in de in beslag genomen auto een zak met vermoedelijk wiet aangetroffen. De eigenaar van de auto is in verzekering gesteld.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten