Zeg het met balonnen. Hoograven: (ver)nieuw(d)e scholen-wijk

En wéér opende wethouder Kreijkamp (nu samen met kamerlid Pia Dijkstra) (op 11-11-11, 11.00u) een (ver)nieuw(d)e school in de wijk (Ridderlaan); Hoograven. Zeg het met balonnen; dit keer in Blauwe Aventurijn-kleuren. “@b_aventurijn is geopend door @JeroenKreijkamp en @piadijkstra“, aldus @ChantalvSB:
AventurijnBalonnen

AventurijnConnyvandeBruinhorstFons van den Berg ( @Helikon ) maakte een leuk filmpje van deze officiële opening van het nieuwe gebouw (met toespraken van Aventurijn-directrice Conny van de Bruinhorst, Wethouder Jeroen Kreijkamp en Pia Dijkstra. “Op 11-11-11 herrees de Blauwe Aventurijn officieel uit de puinhopen van de J.W. van de Meeneschool. In 10 weken werd een prachtige nieuwe school neergezet die weer helemaal aan de eisen van de tijd voldoet”; klik: Opening Blauwe Aventurijn


Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten