Feestelijke balonnen en draaiogelmuziek fleuren 10/11 grijze dag op bij vernieuwde basischool St Jan de Doper

Opening Jan de DoperDraaiorgeldichtbij

Opening Jan de DoperDraaiorgelKinderenLiggend

Op het moment dat elders in de wijk Hoograven (Ridderlaan) alweer een basisschool wordt geopend door wethouder Jeroen Kreijkamp; hierbij een foto van gisteren 10/11. Toen was het feest bij de  St Jan de Doperschool (Rijnhuizenlaan/W.A. Vultostraat) en werd een moderne nieuwe aanbouw in gebruik genomen en een kunstwerk (Twee Uilen) heronthuld*.
Een & ander ging gepaard met een Crazy Jeugdshow, vrolijke draaiorgelklanken én ballonnen die de grijze lucht opfleurden.

(Update 14/11: veel meer méér foto’s; allemaal gemaakt door Heleen Klop

(*Op de eerste foto hieronder ziet u beeldhouwer Theo van de Vathorst (1934) naar de tweede versie van zijn, door Wethouder Kreijkamp heronthulde, beeld “De 2 uilen'” kijken. (de eerste versie werd, na 42 jaar, in 2010 van de sokkel gestolen)

Opening Jan de DoperBeeldhouwerOpening Jan de DoperUilencloseupOpening Jan de DoperOnthullingLogoOpening Jan de DoperNieuwbouwOpening Jan de DoperBalonnenOpening Jan de Doper-KinderenBalonnenOpening Jan de DoperMuurHvH

Opening Jan de DoperRijAutosOpening Jan de DoperDraaiorgeldichtbij

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten