11-11-11 (11 uur:): Feestelijke opening Blauwe Aventurijn-school (voorheen JW v/d Meene)

Blauwe Avonturijn SchitterenDe wereldse buurtschool (JW van de Meene) is niet meer, maar op dezelfde lokatie (Ridderlaan) is een school verrezenwaar kinderen leren schitteren‘: de Blauwe Aventurijn

Op 11 november is er feest ter gelegenheid van de nieuwe school.
Om 11 uur komen de wethouder Jeroen Kreijkamp en de ambassadeur/adoptiemoeder van Hoograven Pia Dijkstra (kamerlid voor D66) de opening officieel verrichten. (Voor de wethouder is dat de tweede school in Hoograven in twee dagen)

PiaDijkstra

Jeroen Kreijkamp

De leerlingen van de Blauwe Aventurijn presenteren die morgen hun allereerste maandopening in de nieuwe school. Alle ouders zijn daar bij uitgenodigd. Om half 9 starten de leerlingen eerst in de klas. Ouders kunnen plaatsnemen in de open ruimte. We starten om ongeveer kwart voor 9. Na afloop is er voor iedereen taart en koffie of thee. Om 11 uur (op de elfde van de elfde maand van het elfde jaar van deze eeuw) gaat iedereen naar buiten buiten voor de officiƫle opening.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten