Bewoners Saffierlaan en Kariboestraat en de spoorwerkzaamheden

BovenleidingProRailtotdecemberHieronder drie berichten uit de Nieuwsflits Randstadspoor ProRail (over spoorwerkzaamheden tussen CS-Tolsteeg-Bokkenbuurt-Lunetten) van 4 november 2011. (De complete Nieuwsflits, nr 16, kunt u hier downloaden)

Maatregelen bouwverkeer Saffierlaan
Bouwverkeer van ProRail mag niet langer via de Saffierlaan rijden om op die manier de wijk te ontzien van overlast. Het bouwverkeer mag alleen via het winkelcentrum rijden, langs het Smaragdplein richting de ingang bij het gemaal aan de Briljantlaan/Baden-Powellweg. Verbodsborden bij de Saffierlaan worden/zijn geplaatst

Veelgestelde vraag over Kariboestraat
Wat voor geluidsbron staat er sinds 31 oktober dag en nacht te draaien langs de Kariboestraat ?
De betreffende geluidsbron betreft een bemalingsbron. Een bemalingsbron is een pomp die water weg zuigt. Deze pomp was nodig omdat er op een bepaalde plek gewerkt moest worden waar een hoge grondwaterstand is. Deze pomp heeft dag en nacht gedraaid omdat anders de betreffende plek weer vol met water zou stromen.
De werkzaamheden zijn voor het weekend afgerond en dan zal ook de pomp uitgezet worden.
Een andere vraag? Neem dan contact op met ProRail Publiekscontacten via 0800-77 67 245 (gratis) of via www.prorail.nl/contactformulier

Werk aan het spoor en bovenleiding tussen Bleekstraat en Station Utrecht Lunetten
De werkzaamheden aan het spoor en de bovenleiding worden uitgevoerd tot en met begin december 2011. Deze werkzaamheden moet de aannemer ’s nachts verrichten
omdat dit alleen kan als er geen treinen rijden. Het afwerken van de bovenleiding geeft beperkte overlast door het gebruik van verlichting, materieel en kranen die over het spoor rijden (zie foto). De werkzaamheden duren van 23.30 uur tot 05.30 uur. Voor de komende twee weken zijn er nachtwerkzaamheden gepland op zondag 6 november, dinsdag 8 november, woensdag 9 november en zondag 13 november

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten