Spoorwerk: zat 29 okt 18.00u tot maandag 31 okt 06.00u Afsluiting spoorviaduct Albatrosstraat

ProRailNieuwsbrief

De berichten hieronder komen uit de ‘Nieuwsflits Randstadspoor ProRail Nummer 15, 19 oktober 2011’; die u online hier kunt lezen)


BuurtbewonersProRailGemInfoavond10oktHuizeTolsteegDenisevanVlietDit weekend werkt de aannemer bij het spoorviaduct Albatrosstraat van zaterdag 29 oktober 18.00 uur tot maandag 31 oktober 06.00 uur. De onderdoorgang is dan dicht voor alle verkeer. Om de uitbreiding van het viaduct mogelijk te maken verlaagt de aannemer ook hier het wegdek. Net als komend weekend, kan er sprake zijn van geluidshinder. Tijdens de werkzaamheden is een informatienummer in gebruik voor vragen of klachten. Dit nummer is 0800 – 77 67 245 (gratis). Kijk voor omleidingroutes en meer informatie over de werkzaamheden in de routefolder nr. 3 (oktober 2011)

Extra zandafvoer via Opaalweg
Sinds maandag 17 oktober maakt de aannemer extra gebruik van de Opaalweg.
Vrachtwagens voeren zand af dat is vrijgekomen bij het ontgraven van de dive-unders. Het extra af- en aanrijden van vrachtwagens duurt tot en maandag 23
oktober. Het gaat om maximaal 70 ritten per dag.

Werkzaamheden bovenleiding tussen Bleekstraat en station Utrecht Lunetten
Tot eind december werkt de aannemer regelmatig ‘s nachts aan de bovenleiding tussen de Bleekstraat en station Utrecht Lunetten. De aannemer mag dit alleen doen als er geen treinen rijden. Vandaar dat de aannemer dit ’s nachts moet doen. Het afwerken van de bovenleiding geeft zeer beperkte overlast door het gebruik van verlichting en materieel. Voor de komende twee weken zijn er nachtwerkzaamheden gepland op zondag 23, dinsdag 25 en woensdag 26 oktober. De werkzaamheden duren van 23.30 uur tot 05.30 uur.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten