Binnenkort Blauwe Aventurijn in de buurt

BlauweAvonturijnLogo

BlauweAventurijn

Blauwe Aventurijn? Is dat niet een kalmerende edelsteen? Inderdaad.

In Tolsteeg/Hoograven hebben we een Edelstenenbuurt; met een heel bekend plein, genoemd naar een groene steen; maar ook tamelijk onbekende straten als Amethistweg (=busbaan) en Maansteenweg (met maar één huisnummer: de aula van de begraafplaats).

De Blauwe Aventurijn is niet de naam van een nieuwe straat, maar zal binnen de kortste keren een begrip zijn in Hoograven-Noord. Een selecte groep kinderen en JWvandeMeeneLogovolwassenen weet al lang wat de Blauwe Aventurijn is; die kunnen bijna niet meer wachten om (3 november) vanuit een Notenbomenlaantje terug te keren in hun oude vertrouwde buurtje (in een gloednieuw blauw gebouw aan de Ridderlaan). En op 11 november is het groot feest!

Wordt vervolgd. Tip: hou deze sites in de gaten: http://www.blauwe-aventurijn.nl/ & http://www.jwvdmeene.nl/http://twitter.com/#!/jwvdmeene (of deze: http://site.aanzetnet.nl/)

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten