Enquête: gemeente wil weten wat u vindt van ‘wijkgericht werken’ door ambtenaren

(De gemeente wil via een enquête uw mening wetenover het zogenaamde wijkgerichte werken (o.m. via wijkbureaus) door gemeente-ambtenaren:)

Beste heer, mevrouw,

Het college van Burgemeester & Wethouders van de gemeente Utrecht heeft in mei 2011 de notitie ‘Uitgangspunten voor versterking van het wijkgericht werken in Utrecht’ vastgesteld. Hierin wordt aangekondigd dat de vorderingen en effecten van het wijkgericht werken binnen de gemeente zullen worden geëvalueerd. Tijdens de bespreking in de gemeenteraad bleek dat ook de gemeenteraad hieraan veel belang hecht.

Er is gekozen voor het houden van een 0-meting en een vervolgmeting. De 0-meting is inmiddels van start gegaan, nog voordat de nieuwe wijkgerichte werkwijze binnen de gemeente is ingevoerd. In 2013 zal een vervolgmeting plaatsvinden om te kijken welke resultaten de gemeente heeft geboekt.

Voor de 0-meting vind ik het belangrijk uw mening te horen over de huidige stand van zaken van het wijkgericht werken van de gemeente Utrecht. Daarom wil ik u verzoeken de online vragenlijst in te vullen. Dat kan tot en met 6 november.

Klik hier om naar de online vragenlijst te gaan

Alvast bedankt voor uw medewerking!

Vriendelijke groet,

Hetty Linden
Transitiemanager wijkgericht werken

Dit onderzoek wordt uitgevoerd door de afdeling Bestuursinformatie van de gemeente Utrecht. Voor eventuele vragen kun u contact opnemen via onderstaande contactmogelijkheden.

Gemeente Utrecht
Bestuurs- en Concerndienst
Afdeling Bestuursinformatie

Postadres Postbus 16200, 3500 CE Utrecht
Bezoekadres Vinkenburgstraat 26, Neudeflat, 7e verdieping
Telefoon 030 – 286 13 50
E-mail onderzoek@utrecht.nl
www.utrecht.nl

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten