21/10 10.00-20.00u Gezellige braderie op het Smaragdplein

ZweefmolenMarboSmaragdpleinPlusPottMarktkramen met andere kooplui en koopwaar dan op de dinsdagse markt; allerlei winkeliers die met extra standjes en aanbiedingen voor hun zaak gaan staan ,- Slagerij Pott weer met lekkere snert? -; een draaimolen voor uw kids; extra koffiedrukte bij Supervlaai en het cafétaria; kortom het is weer tijd voor een braderie op het Smaragdplein.
(Gisteravond 20/10, bij het neerzetten van de kraampjes, vertelde een vrolijke medewerker van Marbo Promotions, de organisator van de braderie, dat dit jaar niet de zweefmolen – op de foto- op het Smaragdplein zal staan, maar wel een draaimolen; met objecten waar uw kroost dus op kan zitten..)

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten