Tot 30 nov. ter inzage: Bestemmingsplan Duurstedelaan

BredeSchoolDuurstedelaanVVKHHet (op 22 september 2011 door de raad gewijzigde, ten opzichte van het ontwerp, vastgestelde) Bestemmingsplan ‘Duurstedelaan, Hoograven’ (& het daarbij behorende vaststellingsbesluit en de aanverwante omgevingsvergunning) liggen tot en met 30 november  2011 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage (in  o.a. Wijkbureau Zuid; zie ook hier)

plangebied
Het plangebied van het bestemmingsplan ligt ten zuiden van het toekomstige Hart van Hoograven, tussen het Camminghaplantsoen en de Duurstedelaan. Het plangebied (ook bekend van recente archeologische opgravingen) wordt aan de noordzijde begrensd door de Wijnesteinlaan en aan de zuidzijde door het bestaande woningbouwcomplex aan de Rijnenburglaan.

scho(o)l(en)
Het doel van het bestemmingsplan is om de juridisch planologische basis te bieden voor de bouw van een Brede School (waarin de Da Costa-, Hoge Raven- en Ariënsschool toch herkenbaar blijven) en woningen (lokatie oude Ariënsschool). Het bestemmingsplan richt zich in hoofdzaak op het vastleggen van de gebruiks- en bouwmogelijkheden voor deze functies

DuurstedelaanPlangebiedDuurstedelaanBestemmingDuurstedelaanOpgrav

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten