The Birds are Back in Hoograven…

BirdAreBackTedDe YouTube-hit “spreeuwenspektakel Hoograven Utrecht” (gepost op 3 maart 2011) heeft op 17/10/2011 al bijna 113,000 hits vergaard. De dansende spreeuwen van Utrecht-Zuid ontketende begin dit jaar een ware hype. (Zie ook: hier) Overigens: als je onder de rubriek ‘Video’s’ googlet op ‘spreeuwen’ (of, in het Engels: ‘starlings’ ), ontdek je dat er wel meer duizendenkoppige spreeuwenzwermen op de wereld zijn die uitstekende choreografen in dienst hebben.
Ondertussen schijnen die dekselse spreeuwenbendes weer terug te zijn in Hoograven. Gaan ze weer als tableau vivant het zwerk versieren met prachtige danspatronen? En passant autobezitters ergeren met duizendenĀ  gevalletjes vogelenpoep? Hebben we heimwee naar die oude spreeuwenhype of zin in een nieuwe? Kijk omhoog, Sammy; of niet; wat jij wilt..

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten