Fraaie foto’s: Vaartsche Compagnie-complex vordert gestaag

De bouw van appartementencomplex de Vaartsche Compagnie, aan de Diamantweg/Onyxweg bij de Oranjebrug, vordert inmiddels gestaag. De school die hier ooit stond is in 2007 helemaal gesloopt. Er werd vanuit de naastgelegen buurt met kleine huizen (Hoogravenseweg) tegen het nieuwbouwcomplex geprotesteerd. Het terrein heeft geruime tijd braak gelegen en de start van de bouw werd een paar keer uitgesteld. Maar dat leed is geleden en de twee gebouwen groeien stug door naar het pannenbier. En op een zonnige dag (14-10-2011) maakte fotograaf Kees-Jan Bakker de foto’s hieronder:VaartseCompagnieBouwBouwvakkerHoogKeesJan

VaartseCompagnieVanafVaartseRijnKeesJanVaartscompagnieKraanKeesJan

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten