Leuke vacature(s): meedraaien & meelunchen bij 65+-soos in De Barkel Hoograven

SOOS IN DE BARKEL

OuderenHoograven2010SPVoor ouderen uit Hoograven wordt iedere dinsdag in Dienstencentrum de Barkel, Jan van Arkelstraat 59, een gezellige ontmoetingsochtend met aansluitend een lunch georganiseerd. De ‘Soos’ is voor ouderen vanaf 65+ die graag nieuwe mensen willen ontmoeten en behoefte hebben aan een activiteit die structuur geeft aan de week. Voor deze ‘Soos’ worden enthousiaste vrijwilligers gezocht!

ochtendactiviteit
Als vrijwilliger begeleidt u de Soos. U zorgt o.a. voor de koffie/thee en u entameert gesprekken aan de tafel. U doet mee met de spelletjes of u begeleidt een andere activiteit. Tevens bereidt u de lunch voor; u doet boodschappen en dekt de tafel. Na de lunch ruimt u af en zet u eventueel nog thee. Om ongeveer 13.30 uur zit uw taak erop.

sfeer
U werkt altijd in een team van 2 personen. U werkt van 09.45 tot 13.30 uur. U eet de broodmaaltijd samen met de groep. Hier hoeft u niets voor te betalen. U werkt in een gezellige, ontspannen sfeer!  Bent u sociaal, vriendelijk, verzorgend, heeft u een luisterend oor en kunt u gezelligheid brengen? Meldt u dan nu aan! Er is ook mogelijkheid om 1x per 14 dagen een dienst te draaien. Als u zich wil aanmelden als vrijwilliger kunt u dat doen bij; Tamara Leguit, Portes Dienstencentrum de Barkel 030- 288 60 60 of  t.leguit@portes.nl

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten