Enquete & workshop (17/10) over een herbestemmingsplan voor Watertoren Rotsoord: ‘Tower2Share: Lach, Werk & Bewonder’

WatertorenInterieur

Tower2shareFlyerA

Hieronder een verhaal over het project Tower2Share. Dit was vorig jaar één van de ingezonden plannen naar de prijsvraag voor  herbestemming van Watetoren Heuveloord. Het concept Tower2Share is nog steeds één van de kanshebbers in de competitie (nadat eerder diverse andere plannen van diverse groeperingen zijn afgewezen).
(Overige kanshebbers mogen hun plannen uiteraard desgewenst ook naar redactieaanzet@yahoo.com sturen)

Tower2Share ziet kansen voor een flexibele en dynamische bestemming. Een bestemming die mee kan groeien en zich kan aanpassen aan wat er leeft bij een doelgroep van ZZP’ers, nieuwe werkers, ondernemers, ontwerpers en andere Utrechters op zoek naar tijdelijke ruimtes, interessante netwerken en beleving. Kortom: een plek om te lachen, te werken en te bewonderen. Maar, waar moet het concept dan aan voeldoen?  Daar mogen gebruikers en bezoekers/bewoners uit de buurt over meedenken.


Tower2shareFlyerB

workshop & kort bezoekje toren
Op www.tower2share.nl staat een enquête over Tower2Share in de Watertoren. Daar kunnen mensen hun ideeën kwijt. Op maandag 17 oktober wordt er een workshop georganiseerd (in de kantine van Kinderboerderij Nieuw Rotsoord, Briljantlaan 101)  waarbij deze inzenders van de prijsvraag samen met gebruikers/bezoekers /bewoners verder nadenken over de invulling en randvoorwaarden van de toren. Bij de workshop is uiteraard een (korte) wandeling naar en een kort bezoekje aan de watertoren het Heuveloord inbegrepen). Opgeven kan aan het einde van de enquête. Meer informatie ontvangt u als u zich heeft aangemeld.

(Zie ook:Workshop over toekomst Watertoren op Briljantlaan 101 )

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten