Op tijd inschrijven voor 8-delige populaire cursus Muziek met Peuters (€21,75/€87): v/a 27 okt op Verl. Hoogravenseweg 150b

Voor het eerst op UCK locatie in Hoograven: Muziek met peuters!
(Het is nodig om voor deze cursus op tijd in te schrijven, dat kan via de website www.uck.nl of bel: (030) 233 99 33 )

MuziekMetPeutersDompleinOp donderdag 27 oktober aanstaande start het Utrechts Centrum voor de Kunsten (UCK) op zijn locatie in Hoograven voor het eerst de cursus Muziek met Peuters. Deze cursus wordt al jaren met veel animo gevolgd op de hoofdlocatie van het UCK, aan het Domplein. En sinds een paar jaar wordt deze ook op UCK-locaties in Leidsche Rijn aangeboden.

plezier
Peuters en muziek: dit is een vanzelfsprekende combinatie en een kind snapt waarom. Muziek is contact maken, ontdekken en beleven. In de cursus gaan kinderen sámen met hun vader of moeder het plezier van muziek ontdekken. De liedjes, klank- en bewegingsspelletjes sluiten aan bij de belevingswereld van het kind. Ouders zullen ook veel plezier aan deze cursus beleven.

In Hoograven wordt  Muziek met peuters voor 2 leeftijdscategorieën aangeboden: voor peuters van 1,5 – 2,5 jaar en peuters van 2,5 tot 4 jaar. De cursus bestaat uit 8 lessen en wordt gegeven door UCK docente Ulrike Riedmann

lestijden
De lestijden zijn als volgt:
·         Peuters van 1,5 tot 2,5 jaar: do 9.30 – 10.30u
·         Peuters van 2,5 tot 4 jaar: do 10.30 – 11.30u
Prijs: € 87 (met U-pas: € 21,75)
Locatie: Verlengde Hoogravenseweg 150 b

 


Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten