Het gaat er gemoedelijk aan toe in de Speelotheek in de Ravelijn

Sinds een tijdje schuimen studenten journalistiek van de HvU SVJ (Uithof) de wijken Hoograven en Lunetten af voor  nieuwtjes of leuke sfeerverhalen. De resultaten van hun noeste studiearbeid publiceren zij dan in een interne krant of dito website. Maar dergelijke artikelen en berichten willen we in Hoograven zelf ook graag lezen; zoals een verhaal over een kookclub door, Annabelle Zandbergen, òf een verhaal over de Speelotheek in Hoograven-Zuid door Robin van der Velde (hieronder). In deze speelotheek werken op woensdag en donderdag vrijwilligers met “veel verstand” van speelgoed. (Doch nieuwe vrijwilligers zijn altijd welkom)
SpeelotheekRobinvdVelde

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten