Kersverse fietsdocenten gaan fietsleswachtlijst Hoograven te lijf

Fietsacademie Hoograven (12)Op dinsdag 4 oktober rondde in Hoograven een groep van in totaal 7 deelnemers met succes de opleiding af tot fietsdocent. De opleiding is een onderdeel van het project ‘Heel Hoograven Fietst’ van welzijnsorganisatie Portes en de landelijke Fietsersbond.

Bij Portes beschikt men al langer over een aanzienlijke wachtlijst van met name allochtone vrouwen die willen leren fietsen. Dankzij de opleiding van deze groep nieuwe fietsdocenten is het mogelijk om binnenkort het aantal fietslessen fors uit te breiden.

Zelf leren fietsen
Heeft u zich nog niet heeft aangemeld, maar wilt u wel graag leren fietsen? Of weet u iemand anders die het wil leren? Neem dan contact op met Jos Bierens (helemaal rechts op de foto) van Portes, tel. 06 20 61 45 48 of j.bierens@portes.nl.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten