Verdachten aangehouden in verband met gewelddadige dood slager Pott

Slager Pott De politie houdt vrijdagavond 30 september twee mannen aan op verdenking van betrokkenheid bij de gewelddadige dood van slager Jan Pott.

Op zondag 19 juni aan het eind van de middag wordt in een huis aan de Amalia van Solmslaan het dode lichaam van slager Jan Pott. De slager blijkt door een misdrijf om het leven gebracht. In verband hiermee formeert de politie een rechercheteam. Het rechercheteam stelt een onderzoek in. Onder andere op basis van de aangetroffen sporen komt vast te staan dat er meerdere verdachten in het huis zijn geweest.

Bernhard JensArrestatieteam
Na uitgebreid onderzoek houdt een arrestatieteam op vrijdagavond 30 september twee verdachten aan. Het gaat om een 29-jarige en een 30-jarige man. Beiden hebben geen vaste woon- of verblijfplaats. De aanhouding vindt plaats bij een tankstation (A2 bij Breukelen). In de loop van het weekend doet de recherche op meerdere plaatsen huiszoeking. De politie zet het onderzoek voort en sluit meer aanhoudingen niet uit.

Zie ook (o.a. @woordvpolitieBJ in) een Hart van Nederland-repo; 3 oktober op SBS6: filmpje.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten