Fietstunneltje bij de Laan van Soestbergen weer open

Fietstunnel Tolsteeg tijdelijk open

De fietstunnel (tussen Tolsteeg en Watervogelenbuurt) is na meer dan een een half jaar weer (tijdelijk) open. Dit staat vermeld op de grote gele spandoeken aan beide kanten. Fietsers en voetgangers kunnen weer gebruik maken van de fietstunnel aan de Laan van Soesterbergen.

Tijdens het maken van de foto kwamen er fietsers langs en gaven blij te zijn weer gebruik te kunnen maken van de tunnel. Tevens zijn leerlingen van het Grafisch Lyceum door Prorail gevraagd de te tunnel op te leuken. Prorail hoopt op deze manier andere graffiti te ontmoedigen. Wij zijn benieuwd naar het resultaat. Het betreft een tijdelijke openstelling tot begin 2013.

Zie ook: Eerdere foto’s van de tunnel  

 

 

 

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten