Scooterrijder (47) verzet zich hevig tegen aanhouding en blaastest op Verlengde Hoogravenseweg

BlaaspijpjeAlcoholAangehouden voor het rijden onder invloed

De politie heeft in de nacht van donderdag 29 op vrijdag 30 september een man aangehouden omdat hij onder invloed op een motor reed. Tijdens de aanhouding verzette de man zich hevig.

Tijdens de surveillance zagen agenten rond 01.30 uur een man op een motorscooter over de Hoogravenseweg in de richting van de Diamantweg rijden. De bestuurder had zijn licht niet aan. De agenten besloten hem te controleren. Toen de bestuurder aan de kant stond en één van de agenten hem wilde aanspreken, ging hij er plotseling vandoor. De agenten zette de achtervolging in..

.

Onderuit
De man reed over de Verlengde Hoogravenseweg en ging tussen twee paaltjes door. Hier konden de agenten niet met de auto langs. Nadat de man de paaltjes was gepasseerd ging hij met zijn scooter onderuit en konden de agenten hem alsnog vastpakken.

De 47-jarige man uit Utrecht verzette zich hevig tegen zijn aanhouding. Uiteindelijk werd hij met assistentie van meerdere politiemensen aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het bureau. De man was zichtbaar onder invloed maar weigerde een blaastest af te leggen. Zijn motorscooter werd voor technische-onderzoek in beslag genomen.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten