7 Oktober: Kees Torn met ‘Loze Kreten’ in de Musketon €14 of €11

Kees Torn Loze Kreten is het negende programma van Kees Torn, en als er al sprake is van loze kreten, dan betreft dat hopelijk zijn belofte dat dit zijn laatste programma is. “De negende is mijn laatste. Net zoveel als de symfonieën van Beethoven. Het is welletjes. Ik stop ermee”.

Uw laatste kans dus om Torn live te zien. De man waarbij u niet hoeft te rekenen op theatraal spektakel, stemverheffing, dansjes of andere goedkope effecten. Voetstoots aangenomen waarheden worden tegengesproken en vastgeroest gewoontedenken wordt op subtiele wijze losgeboord. De drijfveren zijn ergernis, onbegrip, en het verlangen naar schoonheid, waarheid, luchtigheid en ongevaarlijke ongehoorzaamheid. Bij Kees Torn weet u inmiddels wat u kunt verwachten. Minstens twintig hoogwaardige liedjes die technisch onberispelijk in elkaar zitten en waarin de persoonlijke inbreng niet wordt geschuwd.

“Een briljante, vindingrijke magiër in de omgang met tekst, idee, taal en rijmschema’s. En, uiteindelijk ook, superieur in treffende, dodelijke oneliners in zijn flirt met de waanzin van de logica”. (Dagblad van het Noorden)

 Vrijdag 7 oktober 2011, 20.30 uur. Theater de Musketon, Hondsrug 19 in Utrecht. Kaarten kosten € 14,- en voor pashouders (CJP, U-pas en 65+) € 11, -. Ook is het mogelijk om een abonnement voor de hele cabaretserie van vijf voorstellingen te kopen. Voor informatie en kaartverkoop: www.theaterdemusketon.nl.  Reserveren kan ook telefonisch: 030-2898204.

De Musketon is een cultureel centrum met een theaterzaal in de wijk Lunetten. De Musketon is met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Parkeren (bijna) voor deur is gratis. Kijk voor de route op de website.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten