24/9 Zien en gezien worden voor zzp’ers op OndernemersBoulevard Zuid Smaragdplein 11.00-15.00u

 

ZonnegodinSmaragdpleinOnzichtbare economie zichtbaar maken.
Dat was het doel van de Ondernemersboulevard Zuid die op 24 september plaatsvond in winkelcentrum Smaragdplein van 11.00-15.00 uur. Startende en gevestigde kleine zelfstandigen en ondernemers zonder personeel (zzp-ers) presenteerden zichzelf en hun product en hun collega’s. De Ondernemersboulevard was opgezet als levendige markt met informatie, optredens en presentaties op het podium uit de wijk en een ludieke quiz.

Door zichzelf te presenteren in het winkelcentrum zetten de ondernemers uit de wijk bezoekers aan het denken over ondernemersschap. Door de bezoekers kennis te laten maken met ondernemingen en ondernemers dicht bij huis, zien zij ondernemen misschien ook als optie voor henzelf. Zo stimuleert de Ondernemersboulevard het ondernemerschap in de wijk. Daarnaast draagt het evenement bij aan het gevoel van trots bij ondernemers: ze kunnen zich laten zien aan hun wijk en ze doen ervaring op met het verkopen van hun product of dienst.

U kon in gesprek komen met medewerkers van organisaties als Economische Zaken gemeente Utrecht, ZZP-netwerk HOTZO, Wijk in Bedrijf Utrecht, Utrechtse Ondernemers Academie, Kamer van Koophandel

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten