Pia Dijkstra ondertekent adoptieovereenkomst voor Hoograven

Adoptie door Pia Dijkstra

Tweede Kamerlid Pia Dijkstra heeft onlangs de wijk Hoograven geadopteerd. Tijdens het wijkfeest ‘Happening Hoograven’ op zaterdag 10 september heeft zij met een lid van de bewonersgroep‘Behoud de Tol voor de Buurt’, de adoptieovereenkomst ondertekend op het hoofdpodium. Daarvoor en daarna konden wijkbewoners met haar spreken bij de kraam van de bewonersgroep op het Tolsteegplantsoen. Pia Dijkstra: “Ik vind het belangrijk om te horen wat er in deze wijk speelt. Het is goed om dat van de mensen zelf te horen en samen oplossingen te zoeken. Dat kan ik meenemen naar mijn werk in de Tweede Kamer.”

IMG_7125kl

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten