Sloop JW. van de Meeneschool duurt langer dan verwacht

0aNieuweJWMeeneGekleurdEen bericht van Wijkbureau-Zuid:

Sloop en nieuwbouw JW van de Meeneschool – sloop duurt langer dan verwacht 27-07-2011
Maandag 4 juli, aan het begin van de zomervakantie, is de JW van de Meeneschool (Ridderlaan) verhuisd naar de tijdelijke locatie aan de  Notebomenlaan; dinsdag 5 juli begon de sloop. Dit duurt langer dan verwacht. De eerste paal werd niet op 27 juli geslagen, zoals eerder was aangekondigd, maar waarschijnlijk pas op 11 augustus. Er is gekozen voor een modulair bouwmethode, waardoor de bouw extra kort duurt, er minder overlast is voor omwonenden en er slechts kort tijdelijke huisvesting nodig is. Naar verwachting kan de J.W. van de Meeneschool rond de herfstvakantie terugverhuizen naar het nieuwe gebouw op de oude locatie aan de Ridderlaan. Meer informatie: wijkbericht (pdf – let op, datum van de eerste paal klopt niet), tekening van het nieuwe gebouw (pdf)

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten