Wéér inbraak in kelderbox Oudegeinlaan

Het kwam helaas vaker voor in de Oudegeinlaan: inbraken en brandstichting in  kelderboxen in de Oudegeinlaan. Op zondag 24/7 was het wéér raak:

Agenten hielden op twee jongens aan op verdenking van inbraak in een kelderbox.
Rond 21.30 uur kreeg de politie de melding dat er een inbraak in een kelderbox aan de Oudegeinlaan gaande was. Agenten gingen ter plaatse. Zij zagen dat er twee jongens bij de kelderboxdeur stonden en daar aan het rommelen waren. Bij het zien van de agenten liepen de twee weg. De agenten zagen braakschade aan de deur en bij de jongens lag een koevoet in de struiken. De agenten hielden de beide verdachten, jongens van 17 en 20 jaar uit Utrecht, aan. Zij werden naar het politiebureau overgebracht en zij zijn voor nader onderzoek ingesloten.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten