Drie inbraken op één dag in de Musketierlaan

De politie doet onderzoek naar drie inbraken die op één dag in de Musketierlaan zijn gepleegd.

Woensdag 20 juli omstreeks 14.00 uur kreeg de politie een melding dat een buurtbewoner iets verdachts had gezien bij een woning aan de Musketierlaan. Agenten gingen direct ter plaatse en zagen dat er was ingebroken. De dader of daders waren al gevlogen. Ook bij twee buren bleek te zijn ingebroken, op vrijwel dezelfde manier. Waarschijnlijk zijn die inbraken ook op 20 juli gepleegd.

De politie heeft de inbraken in onderzoek en hoopt dat er getuigen zijn die op 19 of 20 juli iets hebben gezien van de daders. Zij worden dan ook verzocht om contact op te nemen met de politie op telnr. 0900-8844.     

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten