Doffe klap & glasgerinkel: autokraak door veelpleger in de Karperstraat

Een 18-jarige man uit Utrecht is aangehouden omdat hij in een auto had ingebroken. De politie kreeg dinsdag 19 juli omstreeks 01.55 uur een melding, dat er in een auto op de Karperstraat mogelijk werd ingebroken. De melder was wakker geworden van een doffe klap gevolgd door glasgerinkel. De melder nam poolshoogte en zag drie personen met schijnende zaklampen lopen. Toen de politie ter plaatse kwam, bevond de Utrechter zich nog in de nabijheid van de opengebroken auto. De andere twee personen werden niet meer aangetroffen. De Utrechter, die bij de politie bekend staat als veelpleger, is ingesloten voor nader onderzoek en verhoor

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten