Ongeval Tolsteeg 17/7: vrouw licht gewond. 89-jarige automobilist moest rijbewijs inleveren

Als aanvulling (en ter correctie) op het bericht 17/7 Ongelukkige manoeuvre vanuit parkeerstand: auto ramt pui van Woonzorgcentrum Tolsteeg van gisteren, hieronder het officiële politiebericht hierover van 18/7:

“Auto tegen pui gereden
Op zondagmiddag reed een automobilist met zijn auto tegen de pui van een verzorgingsflat.
Rond 12.20 uur kreeg de politie een melding dat een automobilist tegen de pui van een verzorgingsflat aan de Saffierlaan was gereden. Agenten gingen ter plaatse en daar bleek dat de 89-jarige bestuurder uit Utrecht weg wilde rijden van de parkeerplaats bij de flat.  Hij verklaarde dat zijn voet bleef hangen op het gaspedaal. Vervolgens reed de man in zijn achteruit tegen de pui van de verzorgingsflat aan. Hierbij nam de bestuurder ook een scootmobiel mee, die op het trottoir voor de pui geparkeerd stond. Een 86-jarige vrouw, die binnen in de flat stond, raakte lichtgewond aan haar elleboog. De bestuurder zelf was erg geschrokken, maar raakte niet gewond. Het rijbewijs van de man is ingevorderd.”

(En zo kwam Woonzorgcentrum Tolsteeg door een lullig ongelukje ongewild vervelend in het nieuws. Laten we daarom ook nog een keer memoreren dat het bejaardenhuis onlangs nog sterren oogstte voor voor servicegerichtheid en gastvrijheid ; dankzij onder meer lekkere maaltijden, die in een gezellige ambiance worden opgediend in het restaurant; zie ook: Woonzorgcentrum Tolsteeg uitblinkers in gastvrije zorg.)

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten