Werkzaamheden omgeving station Utrecht Vaartsche Rijn

De werkzaamheden voor de bouw van het nieuwe station Utrecht Vaartsche Rijn en de spoorverdubbeling zijn in volle gang. Auto’s en ander gemotoriseerd verkeer mogen vanaf de binnenstad (Catharijnesingel) sinds 30 mei tot eind januari 2012 niet onder het viaduct Bleekstraat door. De lijnbussen blijven wel hun vaste route onder het viaduct door rijden. De afsluiting is nodig voor het onderhoud aan de Balijelaan dat de gemeente uitvoert en vanaf 19 juni voor de werkzaamheden voor Randstadspoor. Vanaf 19 juni wordt de rijbaan voor de werkzaamheden van ProRail versmald. Er komen twee tijdelijke bruggen voor voetgangers en fietsers. Autoverkeer vanaf de Vondellaan dat door de Bleekstraat rijdt, kan sinds eind mei ook rechtsaf de Catharijnesingel op.

Station_Vaartsche_Rijn

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten