17/7 Ongelukkige manoeuvre vanuit parkeerstand: auto ramt pui van Woonzorgcentrum Tolsteeg

IMG_6132RTV Utrecht meldde op zondag 17/7 (13:09u) een merkwaardig ongeval: een auto ramt de pui van de ingang van Woonzorgcentrum Tolsteeg aan de Saffierlaan 10.

(Update 14:30u) Het ongeluk ontstond volgens ooggetuigen doordat de bestuurder van een auto (die tegenover de ingang geparkeerd stond) duidelijk iets verkeerd deed: het voertuig schoot achteruit de pui in.
(Zie ook de foto’s op DNU.nu)

Geen gewonden
De auto reed gelukkig net niet het halletje binnen, waar zoals bijna altijd mensen op bankjes zaten. Toch is het een geluk bij een ongeluk dat niemand gewond raakte door rondvliegend glas, want er is door de klap véél glas verbrijzeld. (Anderhalf uur uur later stond men nog te vegen).

0aAutoramtpuiZorgcentrumTolsteeg

De pui-kozijnen zijn enigszins beschadigd en hingen uit het lood. Maar afgezien van het het vele glas dat vervangen moet worden, lijkt de schade aan de pui mee te vallen.

Een dame bij de geteisterde ingang van Huize Tolsteeg wist te vertellen dat dezelfde gevel “een paar jaar geleden” ook al onzacht door een auto ‘gekust’ werd. Maar volgens iemand anders is dat alweer “ruim 15 jaar geleden” gebeurd..

0aAtoPuiTolsteegGoogleStreetview

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten