’t Goylaan verzakt weer

IMG_6090Bouwwerkzaamheden zorgt wederom voor schade meldt het AD van vrijdag 8 juli j.l. Opnieuw hebben bemalingen bij de bouw van Hart van Hoograven tot verzakkingen geleid van nabijgelegen huizen.  De gemeente heeft zich niet aan de vergunning gehouden zeggen bewoners. D66 vraagt om een onderzoek.

Het einde is nog niet inzicht. De gevolgen van de bemalingen van mei en juni moeten nog volledig duidelijk worden. Eind augustus zal begonnen worden met nieuwe bemalingen voor de bouw van kelders in het Hart van Hoograven-Zuid.

IMG_6075kl

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten