Feestelijke opening van Wapperkids & ASM in Hoograven

IMG_5910In het pand waar voorheen bakkerij Stellaard gevestigd was, op de W.A. Vultostraat, was vandaag de opening. Het is nu een plek waar alles te vinden is over gebaren. Speciaal voor horende mensen die nieuwsgierig zijn naar gebaren. In de vakantie verzorgen zij voor kinderen een leuk uur vol met gebaren. Gezellig een lang samen met je kind gebaren. Vanaf 09:30 kan je er binnenlopen voor een kopje koffie en een gezellig gesprek en om 10:00 uur zal er onder leiding van een gebarendocent gestart worden.

Voor deze activiteit is het mogelijk vooraf aan te melden, maar spontaan binnenlopen en direct meedoen mag altijd. Spelen met gebaren is mogelijk op maandag-, donderdag-, en zaterdagochtend van 10:00 tot 11:00 voor ouders met kinderen (0-4 jaar) Van Nienke Fluitman krijgen wij een rondleiding in het pand en op de vraag: “Kan je een kleine demo geven” was het antwoord “Ja, leuk”.  

IMG_5846

IMG_5869IMG_5908

IMG_5884Wilt u meer informatie? Kom langs!

Inschrijven kan vooraf op het kantoor, per mail info@wapperkids.nl of telefonisch 06-51692808

Neem gerust op een kijkje op de site : www.wapperkids.nl

Overige items : wapperkids

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten