Wapperkids, vanaf 9 juli op de WA Vultostraat 112; gebaren maken met horende baby’s en kinderen

0agebarenKind“Samen gebaren met je kind terwijl het goed kan horen, vreemd?! Nee, het is vooral erg leuk en leerzaam om te doen”  meldt Nienke Fluitman aan Aanzetnet.nl.

Samen met Ramon Fluitman (tolk Nederlandse gebarentaal) opent Nienke Fluitman (docent Nederlandse gebarentaal) op 9 juli aan de WA Vultostraat 112 (-waar voorheen de naar de ’t Goylaan verhuisde Bakkerij Stellaard zat-) een soort ‘gebarenwinkel’ onder de naam Wapperkids.

Hieronder staat Nienke’s persbericht:

Utrecht krijgt vaste les en informatie locatie gebarentaal
“Wapperkids & ASM openen een nieuwe locatie op de W.A Vultostraat 112, 3523 TZ Utrecht. (T 06-51692808 – E nienke@gebaren.nlwww.wapperkids.nlwww.gebaren.nl). 

Het wordt een plek waar u alles kunt vinden over gebaren. Wapperkids is speciaal ook bedoeld voor
voor horende mensen die nieuwsgierig zijn naar gebaren en hier alles over willen weten.

U kunt terecht als u gebaren wilt leren of op zoek bent naar leuke activiteiten en cadeautjes met als  thema ‘gebaren’. Loop binnen en leer ons, onze producten en diensten kennen! U bent van harte welkom op de openingsdag tussen 11.00 – 15.00 uur op 9 juli 2011

Wapperkids en ASM (Auri Signum Mani)
Beide bedrijven zijn opgericht en worden gerund door Nienke & Ramon Fluitman. Wij zijn  jong en ambitieus; dit bracht ons er toe de stap tot het zelfstandig ondernemerschap te zetten. De wereld ligt voor ons open: gebarentaal is leuk en voor iedereen! Dat willen wij uitdragen en vormgeven op onze eigen creatieve manier! Daarom zijn wij met ons moederbedrijf Auri Signum Mani in januari 2007 van start gegaan. Wapperkids is gelanceerd in maart 2009. Wij werken door heel Nederland. Al onze gebaren(taal)docenten zijn HBO gediplomeerd!

0aWapperkidsLogoWapperkids: Gebaren met horende baby’s en kinderen
Samen gebaren met je kind terwijl het goed kan horen, vreemd?! Nee, het is vooral erg leuk en leerzaam om te doen. Gebaren worden als extraatje aangeboden bij het spreken.

Kinderen kunnen al heel jong zwaaien “dag, dag!
Wanneer een kindje dit kan, kan het ook andere gebaren leren maken. Zo kan het zich al heel snel uiten op een talige manier. De gebaren hoeft u niet zelf te verzinnen, die lenen we uit de Nederlandse Gebarentaal. Kinderen zijn hierdoor actief met hun taalontwikkeling bezig, samen met u. Deze kinderen ervaren minder frustratie en vinden het boven alles erg leuk om te doen!

ASM: Gebaren is leuk en voor iedereen!
Altijd al willen leren gebaren? Een keer een teamdag organiseren die anders is dan anders? Kennismaken met doof zijn, de dovenwereld of met de gebarentaaltolk? Wij bieden creatieve workshops aangepast aan de wensen van de klant, maar altijd in het teken van gebaren(taal). Teambuilding en samen communiceren krijgen opeens een heel andere draai!

Agenda
Zomeractiviteiten voor kinderen 0 tot 14 jaar en voor ouders en kinderen (kinderen 0-4jaar)


Voor Volwassenen Aanbod van komende zomer en het schooljaar 2011/2012:

Wapperkids aanbod
Praktijkworkshops in het thema: baby, peuter en voorlezen met gebaren. Voor ouders, pedagogisch medewerkers, leerkrachten en belangstellenden. Kosten € 35,00 per workshop, deze duurt 2,5 uur.

Iedere maand wordt er een praktijkworkshop georganiseerd op de tweede woensdag van de maand van 19.30 uur tot 22.00 uur. In twee en een half uur gaat u actief aan de slag om binnen het thema van die maand de basisgebaren op praktische wijze toe te passen en onder de knie te krijgen.

Voorleestraining
Voor ouders, pedagogisch medewerkers, leerkrachten en belangstellenden. Kosten €  95,00 voor 3 lessen van 2 uur. Op donderdagavond 19.30 -22.00 uur.In 3 lessen leert u op praktische wijze voorlezen met gebaren aan de hand van thema’s; dierentuin, sprookjes, helden en spannende avonturen.

Cursus “Gebaren doe je zo!”
Voor ouders, pedagogisch medewerkers, leerkrachten en belangstellenden. Kosten € 255,00 voor 6 lessen van 2 uur, incl. 3 dvd’

0aFlyerWapper1

·    

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten