Wereldbuurtfeest JW vd Meeneschool

Zoals elk jaar organiseert de JW vd Meeneschool (Ridderlaan), toch al een ‘wereldse school’, een Wereldbuurtfeest . Door de regen waren veel activiteiten naar binnen verplaatst. Maar dat mocht de pret niet drukken. Hier volgt een foto impressie.Omdat er afscheid genomen werd van het oude gebouw, mocht het helemaal beschilderd worden! Door de regen waren veel activiteiten naar binnen verplaatst. Maar dat mocht de pret niet drukken. Hier volgt een foto impressie.

Fotoserie Ted van Arnhem

IMG_5446 IMG_5436

IMG_5458 IMG_5469

IMG_5472 IMG_5483

IMG_5491 IMG_5493

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten