25/6 Creatief met klei, cake, kempo (en nog veel meer) op het Wereldbuurtfeest van de JW van de Meeneschool

0aRadvanFortuinMeeneschool0aKempoZoals elk jaar organiseert de JW vd Meeneschool (Ridderlaan), toch al een ‘wereldse school’, een Wereldbuurtfeest (op 25 juni, vanaf 14.00u). Bij regen vinden de activiteiten BINNEN plaats!

Dit jaar wordt het extra bijzonder speciaal, want er wordt tevens afscheid genomen van het oude gebouw, dat daarom helemaal beschilderd mag worden!
(NB: de sloop start 5 juli. Leerlingen en leerkrachten moeten tot rond de herfstvakantie gebruik maken van tijdelijke huisvesting in de Notenbomenlaan; waarna ze weer in een gloednieuwe gebouw aan de Ridderlaan kunnen trekken)

Zoals elk jaar is er tijdens het Wereldbuurtfeest weer een (2e hands) speelgoedmarkt en een dito boekenmarkt. Vaste prik is ook het Rad van Fortuin, waarmee dit jaar als hoofdprijs een NIntendo DSI XL valt te winnen! Verder zijn er workshops als cake versieren en creatief met klei doen.
Bijzonder is een kempo-demonstratie én workshop door  Kempo Vereniging Shaolin Ch’uan Fa.

0aImpressiekleurJWvandeMeene

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten