Jan Pott (80), slager op het Smaragdplein, dood gevonden in zijn woning in Zeist. Politie vermoedt misdrijf

IMG_0946

Jan Pott (1931-2011), jarenlang (Keur)slager  aan het Smaragdplein is overleden. Hij is op 19/6 dood aangetroffen in zijn huis in Zeist. De politie gaat uit van een misdrijf.
Jan Pott werkte tot op hoge leeftijd in zijn slagerij (naast de Plus-supermarkt), waar drie generaties Pott achter de toonbank stonden.

(Hieronder het officiële politiebericht:)
Zeistenaar dood aangetroffen in woning

Zeist, 20-06-2011 • Een 80-jarige man wordt zondagmiddag 19 juni onder verdachte omstandigheden dood aangetroffen in zijn woning aan de Amalia van Solmslaan. Een rechercheteam onderzoekt de zaak.

Die middag rond 17.45 uur krijgt de politie een melding over een man die onder verdachte omstandigheden dood is aangetroffen in zijn woning aan de Amalia van Solmslaan. Agenten gaan er direct heen. Ze treffen de 80-jarige bewoner van het pand levenloos aan. De politie vermoedt dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen.

De politie start een groot onderzoek in en rondom het pand. De afdeling Forensische Opsporing van de politie zoekt tot in de nachtelijke uren naar sporen en stelt die veilig. Andere politiemensen stellen in de omgeving een buurtonderzoek in. De politie zet een rechercheteam op de zaak.

Getuigen of personen die meer informatie hebben of eerder iets verdachts hebben gezien rondom de woning of in de straat, worden verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via telelefoonnummer 0800-7000.

Zie ook: Bericht op vleesmagazine.nl & Blije winnares (dankzij Slager Jan Pott; 20 mei j.l.) & RTVU: Onderzoek dood slager levert nog weinig op & Telegraaf: Dode Zeist is keurslager Pott & De Nieuwe Utrechter: Slager Pott om het leven gebracht

 In maart 2011 stond dit stukje in Wijkkrant Aanzet: (klik op vergrootglaasje)

0aJanPottAanzet

0aJanPottADknipsel

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten