16/6 Verdachte spoorloos na klopjacht op overvaller, die met ‘zilverkleurig vuurwapen’ medewerkster van Prozee Recycling bedreigde

0aKlopjachtRTVU

(Update: officieel politiebericht van 17/6:)Gewapende overval
Omstreeks 10.30 uur kreeg de politie een melding van een gewapende overval op een bedrijf aan de Verlengde Hoogravenseweg in Utrecht. Een man bedreigde een medewerkster met een wapen en ging er vervolgens vandoor. Het is onbekend welke richting de verdachte is gevlucht.

Signalement: -Licht tot donkere huiskleur; – 25-30 jaar oud; – 1.85 meter; –  kaal; –  rood plastic tasje.
De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u meer informatie, neemt u dan contact op via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

prozee1

(Bericht van 16/6:)
RTV Utrecht meldde dat de politie op 16/6 jacht maakt(e) op een gewapende overvaller die ’s ochtends toesloeg op de Verlengde Hoogravenseweg. Daar overviel de man Recyclebedrijf Prozee (naast Kringloopcentrum de Arm).
(Bericht: hier & filmpje hier)

Aan de twitterberichten van @PolitieUtrecht te merken is de jacht op de overvaller van Prozee  blijkbaar gestaakt  (zie ook, op DNU.nu, De Nieuwe Utrechter: “Overvaller spoorloos ontkomen“)

PolitieUtrecht Einde actie #Burgernet verdachte overval Verlengde Hoogravenseweg is niet gevonden// PolitieUtrecht Signalement verdachte: slank postuur, donker gekleed, kort haar, rode plastic tas, zilverkleurig vuurwapen bel #112 #Burgernet// PolitieUtrecht Gezocht ivm overval Verlengde Hoogravenseweg: donkergetinte man, Z-Amerikaans type 25-30jr onderneem zelf geen actie, bel #112 #Burgernet

prozee2

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten