The Sequel! Prullenbak-op-het-Smaragdplein-soap

0aFeestelijk vuil10aFeestelijk vuil2Vorige maand konden we op deze site het ‘einde’ melden van een ware ‘prullenbaksoap‘… Dachten we…

De blik- andere zooi-vanger van het Smaragdplein, staat op een heel druk punt en is bijzonder populair. Wat weer de vraag opwerpt hoe vaak de bak geleegd wordt.

0aFeestelijkvuil3Dat vroeg Hoogeravenaar Tim Schipper, die in zijn vrije tijd fractievoorzitter in de gemeenteraad is, zich op 8 juni ook af (en maakte bijgaande foto’s):
“De mensen weten
prima de weg te vinden naar de veelbesproken en gerepareerde designprullenbak op het Smaragdplein. Nou het ding nog op tijd legen. Bijgevoegde foto’s zijn genomen op dinsdag 7 juni, tussen 10.00-10.30. Vond de tekst op de sticker wel geinig”

Nog meer gemopper
Nu we toch (weer) aan het mopperen zijn over afval: vlakbij in de Topaaslaan staat een bankje tegen de struiken aan, met daarnaast een groene afvalbak. Hier kunnen bejaarden uit Woonzorgcentrum Tolsteeg even uitrusten van een (rollator-)wandeling over hobbelige stoeptegels van of naar het Smaragdplein.  Maar, u raadt het al: vaak is het rond dit rustpunt een zooitje. Zoals vaker gebeurt rond afvalbakken die te weinig (?) geleegd worden. De vuilbak wordt binnen de kortste keer volgepropt met overbodige reclamefolders en dan belandt andere troep weldra op de stoep en in de struiken.

(Overigens, update: op 9 juni waren de hierboven genoemde afvalbakken geleegd)

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten