ProRail-spreekuur Vaartsche Rijn & werkzaamheden 27-29 mei

  Brief werkzaamheden Fortweg 27-29 mei
  Brief werkzaamheden omgeving station Lunetten 27-29 mei
  Brief werkzaamheden station Vaartsche Rijn 27-29 mei

1 juni eerste spreekuur Vaartsche Rijn

Een aantal bewoners heeft laten merken in gesprek te willen komen met ProRail. Daarom starten we een spreekuur Vaartsche Rijn. Het spreekuur vindt vanaf 1 juni elke twee weken in de even week op woensdag van 15.00 uur tot 16.00 uur plaats in het bouwbureau. Als u interesse heeft kunt u een mailtje sturen naar randstadspoor@prorail.nl. Door uw vraag van te voren bij ons bekend te maken, hopen we antwoorden hierop, en eventuele deskundigen, bij de hand te hebben als u op bezoek komt. 
_______________________________________________________________________________

25 mei 2011

Eenrichtingsverkeer Bleekstraat onder spoorviaduct; wèl tweerichtingsverkeer voor de bus

Auto’s en ander gemotoriseerd verkeer mogen vanaf de binnenstad (Catharijnesingel) vanaf 30 mei tot eind januari 2012 niet onder het viaduct door. De lijnbussen blijven wel hun vaste route onder het viaduct door rijden. De versmalling is nodig voor het onderhoud aan de Balijelaan dat de gemeente uitvoert en vanaf 19 juni voor de werkzaamheden voor Randstadspoor. Autoverkeer vanaf de Vondellaan dat door de Bleekstraat rijdt kan vanaf eind mei wel rechtsaf de Singel op (nu is dat alleen toegestaan voor de bus). Meer informatie vindt u op de website van Utrecht Bereikbaar, www.utrechtbereikbaar.nl.
_______________________________________________________________________________

25 mei 2011

Werkzaamheden Vaartsche Rijn in het weekend van 28 en 29 mei

In het weekend van 28 en 29 mei worden er non-stop werkzaamheden aan het spoor verricht. In dit weekend zal een grote brugligger (balk) van het viaduct over de Bleekstraat verwijderd worden en een nieuwe worden aangebracht. Deze werkzaamheden maken geluid, maar aanzienlijk minder dan het intrillen van de damwanden. Het geluid zal komen van bouwmachines voor het afwerken van de ankers van de damwanden en enkele aan- en afrijdende vrachtwagens. Het werk begint om 01.30 uur op zaterdagochtend en duurt tot uiterlijk maandagochtend 30 mei 06.00 uur.

Lees de bewonersbrief voor meer informatie over de werkzaamheden. 
_______________________________________________________________________________

25 mei 2011

Werkzaamheden station Lunetten en overweg Fortweg in het weekend van 27, 28 en 29 mei

In het weekend van 28 en 29 mei vinden er non-stop werkzaamheden plaats bij station Lunetten. Hier wordt een eco-duiker, een betonnen onderdoorgang voor kleine dieren, geplaatst. Om dit mogelijk te kunnen maken wordt een deel van het perron verwijderd en na de werkzaamheden weer opgebouwd. Tevens zijn er werkzaamheden aan de bovenleidingen en vinden er op diverse plaatsen langs het spoor graafwerkzaamheden voor de aanwezige kabels plaats. 

De werkzaamheden duren van vrijdagavond 19.00 uur tot uiterlijk maandagochtend 30 mei 06.00 uur. Door de werkzaamheden is er geen treinverkeer mogelijk tussen Utrecht en Den Bosch vanaf zaterdag 28 mei 01.00 uur tot maandag 30 mei 06.00 uur. Kijk op www.ns.nl voor reisinformatie.

Werkzaamheden Fortweg

Bij de overweg Fortweg wordt een betonnen spoordek onder het spoor doorgeschoven, werkt de aannemer aan de sporen en worden er twee eco-duikers aangelegd. De werkzaamheden rondom de Fortweg starten in de nacht van vrijdag op zaterdag 28 mei om 01.00 uur en duren tot uiterlijk maandagochtend 30 mei 06.00 uur. De overweg bij de Fortweg blijft toegankelijk. De werkzaamheden produceren geluid en ’s nachts wordt gebruik gemaakt van verlichting.

In de bewonersbrief vindt u meer informatie over de werkzaamheden in Lunetten.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten