Agenten plukken auto-inbreker (36) uit de bosjes op het Tolsteegplantsoen

Een man werd in de nacht van maandag op dinsdag (24/5) aangehouden op verdenking van het plegen van een auto-inbraak.Rond 03.35 uur kreeg de politie een melding van een man die in een auto aan het inbreken was aan het Tolsteegplantsoen. Meerdere eenheden van de politie gingen ter plaatse. Een getuige vertelde de politie dat de man de bossages tegenover de flat in gerend was.
De agenten zochten naar de verdachte en enkele minuten later werd de man, 36 jaar en afkomstig uit Utrecht, daar aangetroffen. Hij is meegenomen naar het politiebureau en ingesloten voor verhoor. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten